De Duikopleidingen van NAUI wereldwijd in Nederland en België et Francais.

Welkom op de site van NAUI Nederland, België en Frankrijk

Alle Nederlandse , Belgische en Franse leden van deze duikorganisatie staan voor U klaar om U en uw buddy('s) een onvergetelijke reis en avontuur te laten beleven. Dit doen wij met veel plezier en persoonlijk aandacht voor uw wensen en behoeftes. Alles conform de regels vastgelegd in de Standards and Policies van de oudste duikorganisatie ter wereld.

Veel plezier en een goede reis in de onderwaterwereld toegewenst. Hopelijk zien wij u binnenkort aan de waterkant.

Vele duikscholen en centra van over de gehele wereld staan voor U klaar met gedegen opleidingen en goede instructeurs.

Het wordt nu kouder. Maar dat betekent niet dat u stil moet gaan zitten. Neen, bij vele verenigingen kunt u in het zwembad uw vaardigheden bijhouden. Doet dat ook, u bent met een dynamische sport bezig, die zich nog steeds verder ontwikkelt. Uw NAUI leiders laten zich ook regelmatig bijscholen/updaten. Maak daar gebruik van. Maar ook nieuwe en opvolgende skills en vaardigheden bijleren is meedoen aan de veiligheid van deze prachtige sport te bevorderen. Maar nog veel belangrijker, uw eigen veiligheid en.... daarmee ook het plezier in het duiken te vergroten.

Leuker nog, u kunt zich nu gaan voorbereiden op die fantastische duikreis voor volgend jaar. Wist u dat u in Nederland geld kunt besparen, door hier de/een cursus te volgen? Wat kost een week van uw vakantie, vast iets meer als 300 tot 500 euro, toch. Waar leert u het best duiken, ja klopt, hier in Nederland. Als u daar 5 tot 6 dagen bezig bent met uw cursus. Zonde van uw vakantiedagen en het reis-, hotel- en verblijfskosten. De cursus zal € 100  of  € 200 goedkoper zijn, maar die dure vakantieweek bent u kwijt. EN, u gaat alvast met ervaring op reis. U zult meer genieten van de duiken daar.

Ook steeds meer en meer duiken mensen zonder medische keuring. Doet het alstublieft niet. Onder de 50 jaar is één keer in de drie jaar geen overbodige luxe en boven de 50 jaar, 1 x per jaar. Mocht u geen arts weten, laat het even weten. Kijken wij voor u. Wist u dat u bij het afdalen in en rond uw organen een halve liter meer bloed verzamelt die uit de huid wordt gedrukt door de waterdruk, uw hart moet zijn best doen om dat rond te pompen. Ook bij het opstijgen veranderd de lucht positie in uw longen, ook daarom gezonde longen is een voornaam item. Spot niet met uw gezondheid, laat er voor die paar tientjes naar kijken.

Ook voor onze professionals, komen de rekwalificaties er weer aan. Voor 31-12-2022 moeten alle Instructeur Trainers en Course Directors weer gerekwalificeerd worden. Houd u mailing in de gaten. het wordt een e-learning met een face tot face met uw representative.

We hebben getracht alles te vertalen in het Nederlands en het Frans, mocht u daar behoefte aan hebben, laat het even weten.

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023, staan we weer op "Duikvaker". te Houten, de stand is 432 in hal 2, we staan voor U klaar voor info of andere zaken. Het schiet op, nog een paar dagen en we zijn weer daar. Komt u ook.naui-2015-dod-logo_new
naui-2015-dod-logo_new
NAUI 2
NAUI 2
Beurs "Duikvaker 2022"
Beurs "Duikvaker 2022"

                                                                                                                         Op de foto van links naar rechts ziet U

                                                                                                                          Henny van Stekelenborg CD

                                                                                                                          Rick Veldman CD

                                                                                                                          Geertje Wessels CD

                                                                                                                          J.P. Sonnet CD Sonja Blokken DM

                                                                                                                          Jan Willem van Gelder CDT/REP

                                                                                                                                 

E-mailen
Bellen
Map
Info